Fietsen is leuk, maar af en toe lekker rennen en spelen is ook belangrijk!

Fietsen is leuk, maar af en toe lekker rennen en spelen is ook belangrijk!

Yip houdt van fietsen, maar is ook altijd blij als ze de bloemetjes even buiten mag zetten! Wij hebben leuke uitlaattips voor je op een rijtje gezet! Klik hier!

Fietsen met je hond is leuk en vooral heel gezellig, maar denk er ook aan om regelmatig te stoppen zodat je hond zijn of haar pootjes even kan strekken, lekker een stukje kan rennen, kan spelen met andere honden of even wat kan drinken. 

In de omgeving van onze winkels zijn een aantal losloopgebieden waar Yippie regelmatig te vinden is. 
Wij zetten ze hier graag voor je op een rijtje:

  • Avonturis (nou ja, eigenlijk ernaast) 
    Naast kinderspeeltuin Avonturis vind je een heel groot losloopgebied langs de Nieuwe Waterweg, waar jouw vriend helemaal los kan gaan met rennen, spelen en plezier maken met andere hondjes. Wanneer je het hele gebied rondloopt ben je zo een dik uur onderweg. Yip is hier bijna dagelijks te vinden! Je kan je fiets of auto parkeren bij het metrostation Maassluis West en je loopt zo het losloopgebied in
  • Hondenspeeltuin Broekpolder
    De hondenspeeltuin Broekpolder vind je in Vlaardingen, in het prachtige natuurgebied de Broekpolder. Tegen een kleine vergoeding kan jouw hond naar hartelust spelen met andere hondjes. De gehele speeltuin is omheind en dankzij de vrijwilligers worden de honden goed in de gaten gehouden en is er altijd voldoende drinkwater beschikbaar. Voor Yip is de hondenspeeltuin 1 groot feest! Kijk voor de openingstijden op www.hondenspeeltuinbroekpolder.nl 
  • Hondendijk Monster
    Iets verder weg, maar ook zeker de moeite waard is de Hondendijk in Monster. Dit volledig omheinde gebied in de Monsterse duinen is een echte aanrader om je viervoeter flink te laten rennen. Zodra we richting het strand rijden weet Yip al waar we zijn en houdt ze pas op met kwispelen als we weer naar huis gaan. Je vindt de hondendijk, halverwege de Molenslag in Monster, bij de kruising met het fietspad. 

Heb jij nog leuke uitlaattips? Geef het ons door en wij vullen deze tips graag aan.


‹ Terug