Met je hond fietsen??

Dat mensen dat deden, dat wisten we natuurlijk wel, maar dat het zo leuk was, daar hadden we dus geen idee van!

Totdat wij in oktober 2020 onze eigen Australian Labradoodle pup mochten ophalen. Vanaf die dag hoort Yip bij onze familie en weten wij inmiddels als geen ander hoe leuk en gezellig het is om een hondje te hebben. Ook fietsen met Yippie stond op ons dog-lijstje, maar dit gingen we iets eerder doen dan we bedacht hadden..

Onze eigenwijze pup, pas 4 weken bij ons, viel namelijk van de trap en brak haar pootje. Omdat wij midden in het socialisatie proces van een pup zaten, zaten wij een beetje met onze handen in het haar, want hoe kon ze nu wennen aan alle geluiden buiten, terwijl ze niet kon lopen ☹

Yip vindt het fantastisch

Totdat iemand zei: "Heb je geen bakfiets waar ze in kan, zodat je toch naar buiten kan?"
Ja, natuurlijk hebben we die, want die verkopen we gewoon zelf!! Omdat Yip toch wel een beetje een verwend hondje is, heeft zij diezelfde dag nog een eigen bakfiets gekregen. En wat een plezier hebben we daarvan! We begonnen met kleine stukjes in de bak om haar te laten wennen, tot lange fietstochten. Yip vindt het fantastisch en zwaait nog net niet naar iedereen. 😊

Omdat we zelf zoveel plezier aan fietsen met Yip beleven, bedachten wij dat er meer mogelijkheden moesten zijn om je hond mee te nemen op de fiets. Een bakfiets is natuurlijk fantastisch en handig, maar er zijn nog veel meer manieren om je trouwe vriend veilig te vervoeren. En daar onstond het idee voor www.metjehondfietsen.nl.

Mooiste en meest handige collectie

Om je trouwe vriendje te vervoeren op de fiets hebben wij de mooiste en meest handige collectie voor je samengesteld. Van de unieke Buddyrider tot kleine en grote fietsmanden. Van eenvoudige karren voor achter je fiets tot de meest luxe versies. We hebben het allemaal.

Van Kortenhof Maassluis

Al meer dan 60 jaar verkoopt onze familie fietsen en inmiddels staan wij, als 2 zussen, aan het roer van ons familiebedrijf met inmiddels 3 vestigingen. (wil je meer weten over ons bedrijf klik dan hier!)

Wij snappen als geen ander dat je het ook fijn zou vinden om eerst alle hondenfiets artikelen in het echt te bewonderen, te passen en met je hond te proberen. Uiteraard kan dit ook! Je bent dan ook, samen met je hond,  van harte welkom in onze speciale HondenfietsHoek in onze fietsenwinkel in Maassluis aan de Heldringstraat 101. Hier vind je onze hele collectie voor jou en je hond. 

Vanzelfsprekend hebben we voor alle hondenvriendjes van Yip wat lekkers klaarliggen en als ze er is, dan heeft Yippie altijd zin om even met je te spelen!

Shop lekker op onze website, maar we zien je ook graag in onze winkel in Maassluis!

Hopelijk tot snel, maar sowieso wensen wij jou en je trouwe viervoeter heel veel fietsplezier!

Miranda en Nicole van Kortenhof
(en uiteraard ook een pootje van Yip)